Leharstraat 67, 5011KA TilburgBieden vanaf: € 285.000,-

Openingsbod: € 285.000,- Bieden Inloggen

Omschrijving

Zeer interessant als beleggingsobject in verband met de mogelijkheid tot het realiseren van een appartement op de eerste etage.

Deze ruime en karakteristieke woning beschikt over drie slaapkamers en een riante achtertuin [19 m2 bij 5.7m2,] met een permanent zwembad{38m2} Een van de unieke kenmerken van deze woning is de bedrijfsbestemming op zowel de woning als de hobbyruimte. De hobbyruimte is maar liefst ca. 55 m² woning is gelegen in een rustige straat met enkel bestemmingsverkeer en volop parkeergelegenheid. In de omgeving van de woning vindt u een diversiteit aan voorzieningen zoals het levendige winkelcentrum "Wagnerplein" en diverse sportvoorzieningen en scholen. Ook is de woning uiterst gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals de ''Vlashoflaan'' & "Stokhasseltlaan". Hierdoor bereikt u eenvoudig de snelwegen richting zowel Eindhoven, Breda, ’s-Hertogenbosch als Waalwijk.

Begane grond:
De hal, met leisteenvloer, geeft toegang tot de meterkast (12 groepen), trapopgang en de woonkamer. De woonkamer is verdeeld in een eetkamer (ca. 14 m²) en een woongedeelte (ca. 38 m²). De ruimtes zijn van elkaar gescheiden middels de keuken (ca 20m2) alle beneden ruimtes zijn voorzien van een leisteenvloer met vloerverwarming en stucwerk op de wanden en plafonds. De zitkamer beschikt over openslaande deuren richting de tuin.

De ruime woonkeuken (ca. 20 m²) heeft een keukenblok in L-opstelling. De keuken is voorzien van veel gemakken. Zo vindt u hier een gaskookplaat, RVS afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en voldoende opbergmogelijkheden.

Via een deur vanuit de gang, vindt u de toiletruimte en de badkamer. De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een hangcloset. Ook de badkamer is volledig betegeld met vloerverwarming en daarnaast voorzien van een dubbele wastafel en inloopdouche. Daarnaast is er een aansluiting voor wasapparatuur aanwezig.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers en een vaste kast. Een slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en twee aan de achterzijde. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en stucwerk op de wanden en plafonds. De ouderslaapkamer aan de voorzijde van de woning is daarnaast voorzien van een dakkapel en toiletruimte. De andere slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een dakkapel. Ook de slaapkamer aan de voorzijde van de woning beschikt over een dakkapel.

Tweede verdieping:
Bergruimte

Tuin:
De riante achtertuin is gelegen op het zuiden en is voor geheel betegeld met graniet. Ook vindt u hier enkele plantenborders. Achterin de tuin vindt u de grote vrijstaande ruimte van 55m² die voorzien is van toiletstroom en stromend water. De ruimte is prima te gebruiken voor mantelzorg, hobbyruimte of een bedrijfje aan huis.
Achter in de tuin ligt een permanent zwembad van (38m3) met een respectievelijke 7m1 bij 3.5m1. Het zwembad is voorzien van zonne-energie verwarming en een zandfilterpomp.

OVERIGE informatie

 • Let op! Indien vijftien minuten voor het sluiten van de veiling nog een bod wordt uitgebracht op een object, wordt de openingstijd met vijftien minuten verlengd!
 • Wanneer u koper of huurder wordt, bent u € 500,- excl. btw aan veilingkosten verschuldigd. Aan het bieden op een object zijn geen kosten verbonden.
 
TopImage
Makelaar:
Vastgoed-Auctions.nl bv
Start Datum:
20 februari 2020 12:00
Eind Datum:
28 maart 2020 20:00
Bekeken:
1885 keer
Stapgrootte:
€ 2500
Bezichtiging:
Hier aanvragen
Kijkdag(en):
Bezichtiging in overleg. Neem contact op met Vastgoed-Auctions.nl op tel.nr.: 0412 - 85 12 18.

Bod plaatsen

 • Leharstraat 67
 • 5011KA
 • Tilburg
   • HUIDIG

   • BOD

  • OPMERKINGEN
 • INFO

 • Wanneer een object aan u gegund wordt, bent u € 500,- excl. btw aan veilingkosten verschuldigd.
 • Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met de algemene voorwaarden
copyright © 2009 into-motion