Slikstraat 22, 4731ZX OudenboschBieden vanaf: € 395.000,-

Openingsbod: € 395.000,- Bieden Inloggen

Omschrijving

Fraaie bedrijfsruimte en kantoorruimte op ruime kavel, gelegen in het buitengebied van Hoeven op 8540 m².

Deze fraaie, royale en aparte agrarische bedrijfsruimte/kantoorruimte met inpandige kantine-, kantoor-, div. bergruimten en bedrijfshal van in totaal ca. 660 m² is strategisch gelegen aan de rand van Oudenbosch/Hoeven en beschikt over een perceel cultuurgrond van 8540 m² dat geheel omheind is.Gelegen aan een rustige doorgaande en verharde weg in het buitengebied van Oudenbosch met parkeervoorzieningen op eigen grond.

Bedrijfsruimte
Deze vrij nieuwe bedrijfsruimte/kantoorruimte is degelijk gebouwd omstreeks 2010 en opgetrokken met geïsoleerde spouwmuren, stalen spanten en gedekt met pannen. De vloer in het opslaggedeelte is voorzien van een gevlinderde betonvloer, tl-verlichting, van krachtstroom (3x35 Amp.) en deels bezoldering. Dit pand is middels zonnepanelen en zonneboiler nog eens geheel zelfvoorzienend en kan stroom terug leveren. Daarnaast zijn enkele vertrekken voorzien van airco. Het gebouw verkeert in een zeer goede staat van onderhoud en is netjes en duurzaam afgewerkt.
Het object is aangesloten op water, elektra, riolering, propaangastank, beveiligd met een alarminstallatie en voorzien van een cv-combiketel uit 2010. Het object is aan de rechterzijde voorzien van een oprit verhard met bestrating. De gehele bedrijfsruimte is voorzien van kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing, diverse toegangsdeuren en twee riante elektrisch bedienbare overheaddeuren.
Thans vindt hier de teelt en verhandeling van o.a. buxusplanten plaats. De gronden worden in overleg zeker geheel, leeg en ontruimd, vrij van huur of pacht en gefreesd of geploegd worden opgeleverd.

Globale indeling:
Vanuit de voorzijde van de bedrijfsruimte is er toegang tot twee royale toegangsdeuren waarvan de rechter een toegang geeft tot een kantoorruimten en de linker deur een toegang geeft tot een royale hal, voorzien van plavuizen vloer en stucwanden.
Vanuit de hal/entree is toegang tot een zeer fraaie keukenruimte/kantineruimte, een royale vergaderruimte/ kantoorruimte , diverse kantoorruimtes en/of bergruimtes. Tevens toegang tot een ontspanningsruimte en een royale doucheruimte.

Keukenruimte/kantineruimte
Deze fraaie keuken-, kantineruimte is voorzien van een plavuizenvloer, stucwanden en een systeemplafond met spotverlichting.
De keuken is voorzien van een moderne klassieke keukeninrichting, voorzien van een aanrechtblok in hoekopstelling met onderkastjes, een vaatwasser, spoelbak en een granieten aanrechtblad. Verder voorzien van een 6-pits fornuis met grote oven geplaatst onder een fraaie schouw. Vanuit deze ruimte is de achterliggende tuin te bereiken middels openslaande tuindeuren.

Vergaderruimte/ kantoorruimte
Vanuit de hal en tevens vanuit de kantineruimte (middels twee fraaie en-suite-deuren) is een zeer fraaie en royale vergaderruimte/kantoorruimte te bereiken. Deze ruimte is voorzien van een plavuizenvloer, stucwanden en een systeemplafond met spotverlichting.
Vanuit de hal zijn tevens diverse kantoorruimtes, garderoberuimte, ontspanningsruimte en een fraaie doucheruimte te bereiken.

Bedrijfsruimte/werkplaats/opslagruimte
De bedrijfsruimte is geheel geïsoleerd en voorzien van een gevlinderde betonnen vloer. De bedrijfsruimte is bereikbaar d.m.v. een drietal automatisch bedienbare overhead deuren (waarvan 2 met een hoogte van 4.50 meter en 1 met een hoogte van 3 meter), en vanuit de hal/entree van het kantoorgedeelte.
Vanaf de werkplaats/opslagruimte is middels een stalen trap het zoldergedeelte van de bedrijfsruimte te bereiken. Hier is tevens de cv-ketel geplaatst en de installatie van het zonnepaneelsysteem. Vanuit de straatzijde en aan de rechterzijde van de bedrijfsruimte is een oprit te bereiken, welke is afgesloten middels een elektrisch bedienbare stalen schuifpoort. Het gehele perceel is omheind middels een hekwerk.

OVERIGE informatie

 • Let op! Indien vijftien minuten voor het sluiten van de veiling nog een bod wordt uitgebracht op een object, wordt de openingstijd met vijftien minuten verlengd!
 • Wanneer u koper of huurder wordt, bent u € 500,- excl. btw aan veilingkosten verschuldigd. Aan het bieden op een object zijn geen kosten verbonden.
 
TopImage
Makelaar:
Vastgoed-Auctions.nl bv
Start Datum:
16 februari 2020 12:00
Eind Datum:
11 april 2020 20:00
Bekeken:
4672 keer
Stapgrootte:
€ 2500
Bezichtiging:
Hier aanvragen
Kijkdag(en):
Bezichtiging in overleg. Neem contact op met Vastgoed-Auctions.nl op tel.nr.: 0412 - 85 12 18.

Bod plaatsen

 • Slikstraat 22
 • 4731ZX
 • Oudenbosch
   • HUIDIG

   • BOD

  • OPMERKINGEN
 • INFO

 • Wanneer een object aan u gegund wordt, bent u € 500,- excl. btw aan veilingkosten verschuldigd.
 • Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met de algemene voorwaarden
copyright © 2009 into-motion