Dorpsstraat 24, 5327AS HurwenenBieden vanaf: € 990.000,-

Openingsbod: € 990.000,- Bieden Inloggen

Omschrijving

Hurwenen is een lieflijk dorpje in de Bommelerwaard en telt zo’n 700 inwoners. Het is gelegen tussen het vestingstadje Zaltbommel en Rossum op slechts 4 km. van de recent sterk verbeterde rijksweg A2 en het NS station. Deze omgeving kenmerkt zich door een open polderlandschap met karak-teristieke bebouwing langs de eeuwenoude dijken en sfeervolle kerkdorpen, die her-inneren aan een rijk agrarisch verleden. Diverse molens sieren het landschap. De ligging van het gebied met daarin de gemeen-ten Zaltbommel en Maasdriel is zonder meer goed te noemen. Naast de diverse sport-verenigingen, ligt er bij Kerkdriel het fraai aangelegde golfpark 'De Kreek'. Uitstekende recreatie-mogelijkheden voor in het bijzonder watersportliefhebbers aan de ‘Waal’ en de ‘Zandmeren bij Kerkdriel’. Via de A2 en A15 zijn steden als Amsterdam, Arnhem en Antwerpen normaliter binnen het uur bereikbaar. Meer in de nabijheid liggen de stads- en winkelcentra van Zaltbommel, Den Bosch, Tiel, Gorinchem en Utrecht.

In dit landelijke dorp staat deze markante monumentale en met riet gedekte boerderij met bijgebouw, vroeger genaamd “Geerhof”. Deze voormalige herenboerderij is lommerrijk gelegen en beschikt over een symmetrische voorgevel met 5 traveeën, metselwerk in kruisverband met knipvoegen, vertand metselwerk en gepleisterde plint, rondboogvensters en niet te vergeten een Betuwse overstek. Rondom het pand ligt een prachtig aangelegde tuin met een gevarieerde flora. Werkelijk grandioos uitzicht, een adembenemende natuur die haar pracht ten toon spreidt en de weelderig parkachtig begroeide tuin kenmerken dit ideale plekje. Dit is dé stek voor een echte natuurliefhebber! De royale inhoud van het pand, de praktische en zeer riante vertrekken en het bijgebouw maken dit woonhuis multi-functioneel, dat wil zeggen ondermeer geschikt voor werken aan huis. Maar tevens maken deze elementen de behuizing tot een object waar het heerlijk toeven is. Hedendaags comfort wordt hier gecombineerd met de sfeer van weleer!

OVERIGE informatie

 • De veiling vindt plaats onder toezicht van notaris mr. B. van Kampen te Oss. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.
 • Let op! Indien vijftien minuten voor het sluiten van de veiling nog een bod wordt uitgebracht op een object, wordt de openingstijd met vijftien minuten verlengd!
 • Wanneer u koper of huurder wordt, bent u € 500,- excl. btw aan veilingkosten verschuldigd. Aan het bieden op een object zijn geen kosten verbonden.
 
TopImage
Makelaar:
Hofstaete Makelaardij o.z.
Start Datum:
21 juli 2018 12:00
Eind Datum:
13 september 2018 20:00
Bekeken:
4478 keer
Stapgrootte:
€ 5000
Bezichtiging:
Hier aanvragen
Kijkdag(en):
Bezichtiging in overleg. Neem contact op met Hofstaete Makelaardij op tel.nr.: 0416 - 67 17 00.

Bod plaatsen

 • Dorpsstraat 24
 • 5327AS
 • Hurwenen
   • HUIDIG

   • BOD

  • OPMERKINGEN
 • INFO

 • Wanneer een object aan u gegund wordt, bent u € 500,- excl. btw aan veilingkosten verschuldigd.
 • Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met de algemene voorwaarden
copyright © 2009 into-motion