Dorpstraat 44, 6582AP HeumenBieden vanaf: € 350.000,-

Openingsbod: € 350.000,- Bieden Inloggen

Omschrijving

DUBBEL WOONHUIS MET VERRASSENDE MOGELIJKHEDEN! In Heumen staat deze nieuw gebouwde half vrijstaande woning (bj 2001) te koop. Deze royale woning met veranda beschikt momenteel over 2 woonkamers, 2 keukens, 2 badkamers, 3 toiletten, 6 slaapkamers en een grote tuin met bijgebouwen. De woning biedt ruimte voor diverse doeleinden. Zo is in de indeling van de woning ruimte voor aanpassingen. Er zijn diverse woonwijze waar aan gedacht kan worden:

• De woning is door de huidige indeling zeer geschikt voor een gezin die samen met hun kinderen c.q. ouders willen kopen zonder concessies te doen aan zelfstandig wonen. Mocht zelfstandig wonen niet meer lukken dan bestaat de mogelijkheid om te blijven wonen met daarbij verzorging door de kinderen.
• De woning is met kleine aanpassingen te gebruiken als een gescheiden woning met een riante benedenwoning en in het andere deel een ruime keuken/eetkamer en woonkamer op de bg en 5 grote slaapkamers, een badkamer en riante zolder. Middels een separate ingang is deze tweede ruimte te bereiken zonder dat de benedenwoning doorkruist moet worden. Hierdoor hebben beide ‘woningen’ een eigen entree. Deze ind. is ter illustratie weergegeven bij de foto’s.
• De woning is geschikt voor het creëren van één zeer ruime woning. Hierbij kan o.a. worden gedacht aan een woning met riante keuken, separate eetkamer en ruime woonkamer. Door bijv. een schuifpui te plaatsen aan de zijde van de tuin, is er de mogelijkheid om lekker te genieten van de buitenlucht terwijl u toch binnen zit. De grote veranda aan de woning is ideaal om tijdens diverse seizoenen toch lekker buiten te eten of gezellig samen te zitten in de avondzon. Deze ind. is ter illustratie weergegeven bij de foto’s.
• Anderzijds is de woning ook geschikt, te maken voor een kantoor/praktijkruimte aan huis.

Naast de woning is er ook nog een bijgebouw met serre aanwezig (ca. 50m2). Ook deze ruimte leent zich prima voor kleinschalige bedrijvigheid. Op dit moment wordt deze ruimte gebruikt als garage. Door de ruime inhoud en vrijstaande ligging met serre naar de tuin, is mogelijk ook te denken aan gebruik als ‘Pied à Terre’, atelier of gastenverblijf.

Er zijn 5 parkeerplekken op eigen terrein aanwezig. De ruimte naast de garage biedt ruimte voor eventueel een opslag van caravan, camper, boot e.d. De tuin is gelegen op het zuidwesten en heeft een groot terras, vijver, houten tuinhuisje en borders met vaste planten.

Indeling Dorpstraat 44 te Heumen:
Het betreft een dubbel woonhuis. IN DEZE ADVERTENTIE WORDT EERST WONING 1 BESCHREVEN EN VERVOLGENS WONING 2.

INDELING BG WONING 1

Entree/hal:
De entree is v.v. plavuizenvloer met vloerverwarming, wanden van schuurwerk, spuitplafond, houten plinten, radiator en een meterkast met daarin o.a. een uitgebreide groepenkast (24 groepen) en een centrale rookmelding-installatie. Via de hal toegang tot woonkamer, woonkeuken en opgang naar 1e verd. via een brede meranti trap voorzien van 2 armleuningen.

Woonkamer:
De knusse rechthoekige woonkamer heeft een opp. van 25 m2. Door de 4 draai-/kiepramen en de paneeldeur met glas in lood is er sprake van een mooie lichtinval. De houten kozijnen zijn v.v. isolerende beglazing alsmede ingebouwde ventilatieroosters. De plavuizenvloer is eveneens voorzien van vloerverwarming. De mogelijkheid bestaat om van deze woonkamer een woonkamer en-suite te maken door de achterliggende woonkamer (van woning 2) erbij te betrekken. Hierdoor ontstaat er een riante woonkamer van in totaal ca. 52m2.

Woonkeuken:
De woonkeuken is d.m.v. een erker uitgebouwd en heeft een opp. van ca. 37m2. De woonkeuken is v.v. een nette keuken en eiland (extra werkblad) met een graniet aanrechtblad, div. inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combimagnetron. Naast de gebruikelijke bergruimte in de keuken is er ook nog een diepe trapkast aanwezig voor opslag levensmiddelen. Het eiland is ook uit te breiden naar kook- en spoeleiland. De keuken is voorzien van plavuizen met vloerverwarming. Door de vele raampartijen , serre en de paneeldeur met glas in lood is er sprake van veel daglicht toetreding. De erker beschikt zelfs over openslaande tuindeuren naar het terras.

Bijkeuken:
In deze ruime bijkeuken (10 m2) zijn de witgoedaansluitingen, een tweetal CV HR combi-ketels aanwezig (Intergas, bj 2002). Daarnaast bevindt zich hier de toiletruimte met fonteintje en mech. ventilatie alsmede de doorgang naar woning 2 en toegang naar de veranda.

Veranda:
Ruime op het westen gelegen veranda (ca. 24m2) v.v. een 3-tal lichtkoepels.
Heerlijke plek van de woning om al vroeg in de lente te kunnen genieten van de zon.
In de zomer(avonden) kan men hier fijn buiten tafelen en lekker genieten van het “buiten zijn”.

Bijgebouw:
Op het perceel is een bijgebouw aanwezig wat voor vele doeleinden geschikt is. Het opp. van deze ruimte is ca. 40m2 met daarachter nog een aangebouwde serre met een opp. van 10m2. De serre geeft toegang tot de tuin. Zoals aangegeven in de omschrijving, is er naast het bijgebouw een stuk perceel bestraat. Dit deel is ideaal voor de stalling van bijvoorbeeld een caravan, camper, boot e.d.

Tuin:
De voortuin is v.v. een haag, vaste planten en beschikt over een 5-tal p.p. De zij-tuin is grotendeels bestraat en gedeeltelijk v.v. een betonvloer. In deze tuin staat een prachtige eik. Deze zorgt voor heerlijke schaduwrijke plekken als de temperaturen in de zomer te hoog oplopen. In de achtertuin is een terras met pergola aanwezig met een verdiepte achtertuin. In deze achtertuin bevinden zich de aangelegde vijver, een houten tuinhuis met berghok alsmede borders met diverse vaste planten. E.v.t. is er de mogelijkheid de tuin op te delen in twee delen.

INDELING 1e verd. WONING 1

Overloop:
Via de hardhouten trap bereikt men de overloop. Aan deze overloop zijn een 5-tal slaapkamers en de badkamer gelegen. Via de overloop is er met vaste trap toegang tot de zolderverd. .

Slaapkamer 1:
Royale slaapkamer (27,5 m2 !) v.v. wastafel, radiatoren, houten draai-/kiepraam en 2 Velux dakramen met verduisteringsschermen. Door de grote ramen is er veel daglicht in de slaapkamer. Door de verduisteringsschermen, kan de kamer ook geheel verduisterd worden.

Slaapkamer 2:
Deze kamer (27,5 m2) is nagenoeg gelijk aan slaapkamer 1. Deze slaapkamer heeft echter geen wastafel maar wel een vaste kastenwand met veel bergruimte.

Slaapkamer 3:
Deze kamer (10,4 m2) is bijv. geschikt als slaapkamer maar ook als hobby/werk- ruimte.

Slaapkamer 4:
Ook dit is weer een prachtige slaap- of studeerkamer (16,2 m2) v.v. 2 vaste ramen en een dakraam met verduisteringsscherm. De kamer biedt voldoende ruimte voor een groot 2-persoonsbed en kledingkast.

Slaapkamer 5:
Nagenoeg gelijk aan slaapkamer 4. Deze slaapkamer heeft echter geen wastafel maar de kamer beschikt nog over een trapkast voor extra bergruimte.

Badkamer:
Mooi uitgevoerde volledige betegelde badkamer met 2 wastafels, ligbad, separate doucheruimte en 2e toilet. De badkamer is v.v. vloerverwarming, mechanische ventilatie en een dakraam.

INDELING Zolderverd.;
Grote zolderverd. met vele mogelijkheden. Uiteraard geschikt als bergruimte maar daarnaast ook te gebruiken als bijv. fitnessruimte. Indien gewenst kunt u ook hier nog (slaap)kamers creëren. De vloer is afgetimmerd met houten platen, de kap is voorzien van geïsoleerde dakplaat en stalen spanten. Eventuele uitbreiding met een dakkapel behoort tot de mogelijkheden.

INDELING BG WONING 2

Woning 2 is helemaal gelijkvloers en ideaal geschikt als seniorenwoning of bijv. woning voor oudere kinderen. Deze woonruimte is daarnaast ook zeer geschikt om particulier te verhuren.

Entree/hal:
Aan deze entree zijn de doorgangen gelegen naar de slaapkamer, badkamer, toilet, woonkamer en doorgang naar bijkeuken 1e woning.

Woonkeuken:
Ruime woon- annex eetkamer (ca. 27m2) met open keuken, v.v. een 3-tal draai-kiepramen. De keuken is v.v. een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en een aanrechtblad met wasbak. Deze ruimte wordt verwarmd d.m.v. 2 radiatoren. Mogelijkheid aanwezig om aan te sluiten op vloerverwarming (leidingen zijn aanwezig maar niet aangesloten).

Mogelijkheden:
Zoals vermeld in de omschrijving en ind. bij woning 1, is er een mogelijkheid om deze woonkeuken te betrekken bij de woonkamer van woning 1. Hierdoor ontstaat een zeer ruime keuken met eetkamer direct gelegen aan een riante woonkamer.

Slaapkamer:
Deze slaapkamer bevindt zich op de bg (ca. 9m2) is v.v. een draai-kiepraam en toegang tot de badkamer. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een 2-persoonsbed en kledingkast.

Badkamer:
Volledig betegelde en ruime badkamer v.v. van een douche, wastafel, mechanische ventilatie en ruimte voor witgoedaansluitingen.

Toiletruimte:
Toiletruimte v.v. vrijdragend toilet, fonteintje, mechanische ventilatie en aanpassingen voor senioren.

Ligging
Heumen is één van de 4 kerkdorpen van de Gemeente Heumen. Prachtig gelegen tussen de rivier de Maas, het Maas-Waalkanaal, natuurgebied de Erpenwaai en de Heumense Bossen. In het dorp wonen ongeveer 1700 inwoners en heeft een rijk verenigingsleven. Er zijn verenigingen voor: voetbal, korfbal, skate-/skeeler- & natuurijs, tennis, judo, carnaval, biljart, vogelliefhebbers en er is een jeugdvereniging.

Voorzieningen in het dorp zijn o.a. de basisschool St. Joris, crèche, jachthaven en manege. Daarnaast kunt u een hapje eten, iets drinken of een winkeltje bezoeken. Het atelier van Jac Maris aan de Looistraat te Heumen en het rentmeesters huis aan de Dorpsstraat zijn eveneens prachtige bezienswaardigheden. Via een pad langs het rentmeesterhuis komt u op de Maasdijk vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de uiterwaarden.
Diverse fiets- en wandelroutes doorkruisen dit rustige dorp. U kunt dus vanuit uw eigen woning direct aansluiten op één van deze routes. Hierbij fietst u vrij snel ook door naar bijv. Malden of Overasselt (ca. 10 min). Per auto bent u goed ontsloten en zijn de naastgelegen dorpen ook snel bereikbaar. 

OVERIGE informatie

 • De veiling vindt plaats onder toezicht van notaris mr. B. van Kampen te Oss. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.
 • Let op! Indien vijftien minuten voor het sluiten van de veiling nog een bod wordt uitgebracht op een object, wordt de openingstijd met vijftien minuten verlengd!
 • Wanneer u koper of huurder wordt, bent u € 500,- excl. btw aan veilingkosten verschuldigd. Aan het bieden op een object zijn geen kosten verbonden.
 
TopImage
Makelaar:
Meeks van Oijen Makelaardij
Start Datum:
16 juli 2018 12:00
Eind Datum:
20 augustus 2018 20:00
Bekeken:
2512 keer
Stapgrootte:
€ 2500
Bezichtiging:
Hier aanvragen
Kijkdag(en):
Bezichtiging in overleg. Neem contact op met Meeks van Oijen Makelaardij op tel.nr.: 024 - 677 32 38.

Bod plaatsen

 • Dorpstraat 44
 • 6582AP
 • Heumen
   • HUIDIG

   • BOD

  • OPMERKINGEN
 • INFO

 • Wanneer een object aan u gegund wordt, bent u € 500,- excl. btw aan veilingkosten verschuldigd.
 • Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met de algemene voorwaarden
copyright © 2009 into-motion