Tuinstraat 89, 2771BX BoskoopBieden vanaf: € 170.000,-

Openingsbod: € 170.000,- Bieden Inloggen

Omschrijving

Gerenoveerde jaren 30 woning met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde gelegen aan een karakteristieke straat in Boskoop. Het dorp, scholen en het openbaar vervoer is op kleine afstand.

Vanuit de hal betreedt u de woonkamer met open keuken. De kamer is aan de achterzijde voorzien van grote schuifdeuren, waardoor het uitzicht naar buiten optimaal is. En dat uitzicht mag er zijn! Ook zorgen de grote ramen natuurlijk voor veel lichtinval. De keuken is licht van kleur en is voorzien van een losstaand gasfornuis. De keuken geeft toegang tot de bijkeuken en het toilet.

De overloop, met inbouwkasten, op de eerste verdieping geeft toegang tot een van de slaapkamers en de badkamer. De eenvoudige badkamer is voorzien van een wastafel en een douche. Via de overloop is ook een multifunctionele ruimte te bereiken. Deze kamer geeft toegang tot de open zolder en tot een tweede slaapkamer.

De tuin is van top tot teen vernieuwd en grenst aan het water. Om optimaal van de tuin en de omgeving te kunnen genieten is de tuin opgehoogd met een vlonder met zitbank over het water.

De buren hebben recht van overpad.

Woonervaring verkopers
“Ik heb deze woning gekocht in 2012. Ik heb het helemaal opgeknapt. Ik heb 3 kamers boven op de eerste etage en een zolder geheel nieuw gebouwd, het dak geïsoleerd, dubbel glas in de slaapkamers geplaatst, de gevel rondom geïsoleerd, alles sausklaar gestuct en de voorzijde en de hele zijkant opnieuw gevoegd. Beneden een grote schuifpui geplaatst naar de tuin toe en de nodige wanden opgeknapt. Ook de tuin is flink aangepakt. De tuin is opgehoogd met een vlonder over het water. Dus de woning is mooi gerenoveerd. Het is een leuk buurtje met gezellige buren. Veel jonge gezinnen met hier en daar ook nog wat ouderen.“

Kenmerken en bijzonderheden
- vrij uitzicht voor- en achterzijde
- groot deel gerenoveerd
- gevel en dak geisoleerd
- dubbel glas
- achtertuin opnieuw aangelegd
- bouwjaar 1925
- woonoppervlakte 79,10 m²
- inhoud 319,21 m3
- perceelgrootte 95 m2

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. 

OVERIGE informatie

 • De veiling vindt plaats onder toezicht van notaris mr. B. van Kampen te Oss. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.
 • Let op! Indien vijftien minuten voor het sluiten van de veiling nog een bod wordt uitgebracht op een object, wordt de openingstijd met vijftien minuten verlengd!
 • Wanneer u koper of huurder wordt, bent u € 500,- excl. btw aan veilingkosten verschuldigd. Aan het bieden op een object zijn geen kosten verbonden.
 
TopImage
Makelaar:
Prevenda
Start Datum:
19 mei 2018 12:00
Eind Datum:
21 juni 2018 20:00
Bekeken:
1663 keer
Stapgrootte:
€ 1000
Bezichtiging:
Hier aanvragen
Kijkdag(en):
Bezichtiging in overleg. Neem contact op met Prevenda Nederland op tel.nr.: 0412 - 820 260.

Bod plaatsen

 • Tuinstraat 89
 • 2771BX
 • Boskoop
   • HUIDIG

   • BOD

  • OPMERKINGEN
 • INFO

 • Wanneer een object aan u gegund wordt, bent u € 500,- excl. btw aan veilingkosten verschuldigd.
 • Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met de algemene voorwaarden
copyright © 2009 into-motion