Kies uw provincie

U bent makelaar

Online verkopen per opbod zorgt transparant voor de hoogste opbrengst!      


Waarom online verkopen per opbod?

Vastgoed-Auctions.nl biedt u een transparant verkoopplatform waarmee u bieders tegen elkaar op kunt laten bieden, om zo de maximale marktwaarde te realiseren. Deze manier van verkoop zorgt ervoor dat iedere bieder een gelijke kans krijgt en u realiseert hiermee de hoogste verkoopprijs voor uw opdrachtgever. U bepaalt zelf met de sluitingstermijn van de veiling het beslissingsmoment van de koper. 

 

De rol van de makelaar

Uw rol als makelaar bij een online verkoop verschilt niet veel van uw werkzaamheden bij een traditionele verkoop. U bepaalt een “bieden vanafprijs”, begeleidt de bezichtigingen of organiseert een open huis, onderhoudt de contacten met potentiële kopers en maakt de koopovereenkomst op. U behoudt de volledige regie en wij zijn het instrument.


Hoe werkt het online verkopen per opbod?

Bij het online veilen start de verkoop met een bieden vanafprijs. Doordat meerdere geïnteresseerden tegen elkaar op kunnen bieden, vindt er een transparante prijsvorming plaats, die door de bieders online te volgen is. Wanneer een bieder overboden wordt, krijgt hij hiervan bericht, zodat hij hier weer op kan reageren. Wanneer er 15 minuten voor het einde van de veiling nog een bod binnenkomt wordt de veiling automatisch met 15 minuten verlengd. De veilingperiode is standaard 4 weken, maar variabel te bepalen. Mocht er na de veilingperiode geen verkoop tot stand komen, wordt de veiling automatisch, zonder kosten, met dezelfde veilingperiode verlengd. Na het sluiten van de veiling ontvangt u binnen 1 werkdag de biedingen en gegevens van de bieders.

 

Voordelen Vastgoed-Auctions.nl

· Ervaren en onafhankelijke veilingpartner, sinds 2009

· Geen kosten voor de verkoper wanneer de woning via de veiling wordt verkocht

· Notaristoezicht veiling, veilig en betrouwbaar

· Kostenloze verlenging veilingperiode 

· Veilingpartner Funda 

 

Een woning aanmelden voor de veiling?

Klik hier voor het aanmelden van uw woning(en).


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0412-851218 of vul ons contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

copyright © 2009 into-motion