Kies uw provincie

 

U WILT EEN BOD DOEN OP EEN object

Voorafgaand aan de veiling


1. Het pand bezichtigen

Maak een afspraak met ons voor een bezichtiging of bezoek eventueel een open huis. Zorg ervoor dat u een goede indruk krijgt van het object. 

2. Informeer uzelf over financiering
Heeft u een hypotheek nodig? Dan is het verstandig om u vooraf te laten informeren door onze hypotheekadviseur. U weet dan welk bedrag u kunt financieren en bieden. Uiteraard kunt u kopen onder voorbehoud van financiering.

3. Registreer u zelf als bieder
Meld u zich ruim voor aanvang van de internetveiling aan op de site van Vastgoed-Auctions.nl, zodat u zeker weet dat de aanmeldprocedure succesvol is doorlopen.

4. Win voldoende informatie in en bepaal uw biedingstrategie
Zorg ervoor dat u alle informatie over het object en de internetveiling ontvangen heeft. Bepaal van tevoren hoeveel het object u maximaal waard is en tot hoever u wilt gaan met uw biedingen. Laat van te voren een hypotheekberekening maken als u het object wilt financieren, u kunt hier een vrijblijvende berekening opvragen. Houd daarbij rekening met kosten koper (k.k.). Laat u eventueel adviseren door een aankoopmakelaar. 

5. Bestudeer de voorwaarden
Zorg ervoor dat u de algemene voorwaarden voor aanvang van de veiling goed doorleest en bij vragen contact opneemt met Vastgoed-Auctions.nl op telefoonnummer 0412-85 12 18 of stuur een e-mail naar 
info@vastgoed-auctions.nl . De algemene voorwaarden vindt u op de website van Vastgoed-Auctions.nl.


Tijdens de veiling


6. Het inloggen

Ga naar www.vastgoed-auctions.nl en voer daar uw e-mailadres en wachtwoord in. Lukt dit niet of u bent uw wachtwoord kwijt, neem dan telefonisch contact op met Vastgoed-Auctions.nl op telefoonnummer 0412-85 12 18 of stuur een e-mail naar info@vastgoed-auctions.nl .

7. Start van de veiling
De internetveiling start op het tijdstip en de datum die bij het object zijn aangegeven. Het is een internetveiling bij opbod. Elk nieuw bod moet dus hoger zijn dan het tot dan toe hoogste bod. Na de start van de internetveiling kunt u uw openingsbod invoeren. Zodra u succesvol een openingsbod heeft ingevoerd doet u mee aan de veiling. Wanneer uw bod geplaatst is ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail. U kunt bij uw bod de eventuele voorbehouden vermelden.

8. Het bieden
Wanneer u wordt overboden ontvangt u hiervan wederom een bevestiging per e-mail. U kunt dan een hoger bod plaatsen. Wanneer u een bod plaatst ziet u met welke biedstap het bod moet worden verhoogd. Wanneer er 15 minuten voor het sluiten van de veiling een nieuw bod geplaatst wordt, wordt de veiling met 15 minuten verlengd.

9. De biedingen
Alle biedingen worden getoond. De gegevens van de bieder worden hierbij niet weergegeven. Uw privacy blijft dus altijd gegarandeerd.

10. Einde van de veiling

De internetveiling eindigt wanneer er 15 minuten voor het sluiten van de veiling geen hoger bod meer wordt geplaatst. Wanneer uw bod het hoogste bod is en de minimale verkoopprijs is bereikt, zal uw bod worden voorgelegd aan de verkoper. Deze kan het object dan aan u gunnen. Wordt de minimale verkoopprijs niet bereikt, dan is het object niet verkocht. Ook niet aan de tot dan toe hoogste bieder. 


Na afloop van de veiling


11. U bent de koper
Wanneer het object aan u wordt gegund zal er zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen door Vastgoed-Auctions.nl of de verkopende makelaar om de koopovereenkomst te ondertekenen. Uiteraard gelden voor een particuliere koper de wettelijke 3 dagen bedenktijd. Als u de koper wordt van een object bent u € 500,- exclusief BTW verschuldigd aan Vastgoed-Auctions.nl voor de veilingkosten. Deze kosten worden bij de notaris verrekend op het moment van eigendomsoverdracht. Deze veilingkosten bent u ook verschuldigd als er een andere koopsom met u overeen gekomen wordt dan uw bieding via de veiling.

copyright © 2009 into-motion