Kies uw provincie

Ervaringen van onze klanten

Casper, Nij Beets

Na beëindiging van mijn relatie moesten wij onze woning verkopen, wat onze makelaar helaas na 3 jaar nog niet voor mekaar kreeg. Na contact met Vastgoed-Auctions.nl zijn wij naar hun overgestapt. Binnen 2 maanden was er een koper gevonden voor ons huis en heeft de bank en NHG ook haar akkoord gegeven.

 

Bedankt voor alles!


Anja van B, Schiedam

 

In verband met economische omstandigheden en mijn gezondheid moesten wij een andere woning gaan huren. Helaas moesten wij onze oude woning met een forse restschuld verkopen. De mensen van Vastgoed-Auctions.nl hebben ons prima geholpen! Zij hebben binnen 'n week onze woning verkocht en ervoor gezorgt dat alles met onze bank goed geregeld is.


Niels uit Nieuwleusen

 

Door een scheiding en weinig werk werden wij gedwongen onze boerderij in Nieuwleusen te verkopen. De mensen van Vastgoed-Auctions.nl hebben toen contact opgenomen met onze bank om een voorstel te doen over de betalingen en verkoop van ons huis. Binnen 2 maanden was ons huis al verkocht en konden wij zonder schuld dit hoofdstuk afsluiten. Erg bedankt en ik kan het iedereen aanbevelen!


J. Agten, Rotterdam

Door economische en prive omstandigheden was het voor mij niet langer mogelijk om mijn appartement in Rotterdam aan te houden. Na contact gehad te hebben met diverse makelaars, ervoor gekozen om met Vastgoed-Auctions.nl verder in zee te gaan. Van doorslaggevend waren zijn enthousiasme en belangrijker een duidelijk verhaal.

Na een 1ste open huizen dag met veel bezoekers over de vloer gehad en veel contact gehad over de biedingen, werd er ook een kijkdag buiten de open huizen dag om geregeld. Ook hier weer veel bezoekers met potentie.

Na 3 maanden eindelijk de kogel door de kerk. Mijn appartement was verkocht. Alles werd pico bello geregeld en geïnformeerd, van koopakte tot en met de notaris aan toe.

 

Alles om alles een prima keuze geweest om mee in zee te gaan. Vriendelijk, enthousiast en netjes!


J. Tarasova, Rotterdam

Ik ben zeer tevreden met Vastgoed-Auctions. Dit bedrijf heeft mijn situatie goed beoordeeld en vakkundig het traject samen met mij en andere partijen doorlopen. Ik heb door het gehele traject het gevoel gehad dat er naar mij geluisterd werd en adequaat op vragen en situaties werd ingesprongen. Mijn appartement is door Vastgoed-Auctions in korte tijd verkocht en dit heeft een enorme last van mijn schouder gehaald. Vastgoed-Auctions raad ik al mijn naaste vrienden en familie aan. Bedankt voor alles!


Binnen 4 weken verkocht!


Ans en Mels Lems, Bergen op Zoom
Wij waren in de gunstige omstandigheid dat wij in financieel opzicht niet het onderste uit de kan hoefden te hebben. Een snelle verkoop en dus rust was voor ons belangrijker. Toen wij via opbod op het bedrag uitkwamen dat we wilden hebben, zijn we gestopt en hebben dat aanvaard. Hierdoor hebben wij binnen 4 weken onze woning verkocht. Wij zijn erg te spreken over deze manier van verkoop en kunnen het iedereen aanbevelen!


Ans en Mels


Eindelijk verkocht!


Lienden, Gelderse Singel 39, Familie Haandrikman; de overdracht van de woning Gelderse singel 39 te Lienden goed verlopen en daarmee kunnen wij dit hoofdstuk afsluiten. Na 4 jaar eindelijk verkocht en dit is voor een groot deel te danken aan Vastgoed-Auctions.nl, sinds wij in 2011 in zee zijn gegaan met Vastgoed-Auctions.nl was er meer belangstelling voor onze woning dan in alle drie de jaren er voor. vr.gr. Cor en Lammie Haandrikman.


AM Woningontwikkeling, Rotterdam

 

Erik Schimmel, hoofdverkoop AM wonen Zuid-Holland 'Het bijzondere van de veiling is dat de methode het verkopen stimuleert zonder dat ze daadwerkelijk "geveild" worden, dit is de Nederlandse huizenkoper ook nog niet gewend. Maar met name de lagere inzetprijs en de "angst" van kopers om toch achter het net te vissen resulteert dat mensen eerder een openingsbod doen bij de makelaar, waarna er volgens een traditionele onderhandeling de laatprijs toch ruimschoots gehaald wordt.'

 

Langerak, De OpbodMakelaar, Patrick Arnoldus; De samenwerking met Vastgoed-Auctions.nl is zeer succesvol voor ons. Vanaf het moment dat wij besloten hebben om al onze woningen per opbod te gaan verkopen, boeken wij fantastische resultaten! 40% van de woningen die wij via Vastgoed-Auctions.nl laten veilen wordt binnen 3 maanden verkocht. Dat was ons zeker niet gelukt met een traditionele manier van verkoop. Verkoop per opbod zal net als in Australië, Engeland en de USA, ook in Nederland dè manier van verkoop worden!

 

Sint Maarten, De Omloop 4, Familie Koomen; Wij kunnen Vastgoed-Auctions.nlaanbevelen, want hoewel geplaagd door een crisis in de huizenmarkt is het de Vastgoed-Auctions.nl gelukt onze woning in Sint Maarten in zeer korte tijd aan de man te brengen. Het contact met Vastgoed-Auctions.nl hebben wij als zeer vriendelijk en professioneel ervaren. Gezien ons succes adviseren wij bij het verkopen van een een woning Vastgoed-Auctions.nl in te schakelen.

 

Meer bezichtigingen en verkopen door de vrijwillige veiling van Vastgoed-Auctions.nl!

 

Oss, makelaardij De Leygraaf, Monique Hanegraaf; Wij bieden nu circa 2,5 jaar deze verkoopmethode aan onze klanten aan, met zeer goede resultaten tot gevolg. Wij krijgen merkbaar meer bezichtigingsaanvragen voor woningen die via Vastgoed-Auctions.nl worden aangeboden.  Dit leidt dan ook vaak tot een snelle verkoop, met enkele uitschieters (binnen 3 dagen) tot gevolg! Ik kan Vastgoed-Auctions.nl dan ook van harte aanbevelen aan mijn klanten en collega-makelaars.

 

Zeer snelle verkoop en een hoger dan verwachte opbrengst!

 

Weert, Middelstestraat 100, Gerda; Na het overlijden van mijn vader kwam zijn woning leeg te staan. Ik wilde zijn woning graag zo snel mogelijk verkopen. Na enige maanden het pand in de verkoop te hebben gehad bij de plaatselijke makelaar, ben ik zelf op zoek gegaan naar alternatieven om de woning snel te kunnen verkopen. Zo kwam ik bij Vastgoed-Auctions.nl terecht. Omdat mijn makelaar nog steeds geen koper gevonden had, ben ik met Vastgoed-Auctions.nl in zee gegaan. Zij hebben binnen 2 maanden mijn woning verkocht voor een bedrag waar ik erg blij mee ben.

 

In deze tijd een woning binnen 4 weken verkopen en ook nog tegen een hele goede prijs!

 

Lith, Brouwerspad 16, Marcel en Pauline; Omdat wij een ander woning gezien hadden waar wij een bod op wilden doen, zijn wij op zoek gegaan naar een manier om snel onze woning te kunnen verkopen. Wij wilden eerst onze eigen woning verkopen en niet het risico lopen om met dubbele lasten te maken te krijgen. Door een bekende werden wij op Vastgoed-Auctions gewezen. Zij plaatsen de woning op internet en organiseren open dagen. Op de eerste open dag kwamen er al meerdere kijkers, waarvan een aantal uiteindelijk ook een bod uit hebben gebracht. Op deze wijze werd onze woning binnen 4 weken verkocht en ook nog voor een bedrag flink boven de inzetprijs. Nu konden ook wij onze slag slaan en een bod doen op het huis van onze dromen. Wij kunnen deze manier van verkopen dan ook van harte aanbevelen!

 

Na anderhalf jaar reguliere verkoop, zorgde de veiling van Vastgoed-Auctions.nl voor een snel verkoopresultaat!

 

Ooltgensplaat, Kleine Vest 8, Piet; Onze oude woning stond al bijna anderhalf jaar te koop bij onze makelaar en wij woonden inmiddels al in onze nieuwe woning. Omdat de dubbele lasten steeds zwaarder werden zijn wij op zoek gegaan naar een andere manier om onze woning snel te verkopen. Zo zijn wij bij Vastgoed-Auctions.nl uitgekomen. Na een intakegesprek werd onze woning op de site geplaats en is er een advertentie in een lokaal weekblad gezet. Hierna kregen wij direct een bezichtiging en een bod op onze woning. Zo is onze woning snel verkocht tegen een acceptabel bedrag! Pas nu kunnen wij genieten van onze nieuwe woning.

 

Veilen is de toekomst omdat je als verkoper snel zekerheid wilt hebben!

 

Lexmond, Killesteijnstraat 22, Jan; Omdat wij een nieuwe woning hadden gekocht wilden wij proberen om snel onze oude woning te verkopen. Via Vastgoed-Auctions.nl is dit gelukt. Wij hebben onze woning binnen vier weken verkocht tegen een voor ons acceptabele prijs. Uiteindelijk bespaart dit ons misschien een hoop geld (maar zeker een hoop stress).

 

Door de kortere verkooptermijn met het veilen, heb je snel zekerheid en kun je verder!

 

Megen, Maasdijk 15a, Ad; Wij moesten helaas onze boerderij in Megen verkopen. Een kennis wees ons op de mogelijkheid om je huis vrijwillig te laten veilen via Vastgoed-Auctions. Dit leek ons wel wat omdat wij graag snel zekerheid wilden hebben over de opbrengst van onze woning. Op de open dagen kwamen erg veel mensen af en na afloop van de veiling hebben wij het hoogste bod geaccepteerd. Nu konden wij ook op zoek gaan naar een nieuwe woning zonder het risico dat onze eigen woning niet verkocht zou worden. 

 

Door het snelle verkoopresultaat geen dubbele maandlasten, zeer tevreden over Vastgoed-Auctions.nl!

 

Meteren, Laan 1940-1944 103, Kurt; Omdat wij een nieuwe woning gekocht hadden die al na een half jaar overgedragen zou worden, wilden wij onze oude woning snel verkopen. Wij zochten naast een makelaar een alternatieve verkoopmethode. Bij Vastgoed-Auctions.nl gaven zij aan onze woning binnen 4 weken te kunnen verkopen. Wel zouden wij de woning dan tegen een scherpe prijs aan moeten bieden. Omdat een jaar of langer dubbele lasten ook veel kost, hebben wij besloten het op deze manier te gaan doen. Onze woning is inderdaad binnen 4 weken verkocht en wij konden ons gaan richten op onze nieuwe woning zonder de stress dat onze woning niet verkocht zou worden.

 

Wanneer je snel je huis wilt verkopen, adviseer ik het veilen te proberen, succes gegarandeerd! 

 

Zwijndrecht, Jollensteiger 48, Sander; Mijn woning stond al een tijd te koop bij een lokale makelaar en ik woonde inmiddels al in onze nieuwe woning. Het zag er niet naar uit dat de woning op korte termijn verkocht zou gaan worden vanwege de slechte woningmarkt. Omdat ik al een tijd dubbele lasten had ben ik op zoek gegaan naar een andere manier om van mijn huis af te komen. Via via kwam ik bij Vastgoed-Auctions terecht. In de eerste maand kwamen er al meer bezichtigingen dan mijn makelaar in een heel jaar had gehad, ook werden er al biedingen gedaan. Hierdoor heb ik besloten om met een nieuwe veilingperiode te verlengen en in de tweede veilingperiode heb ik mijn huis verkocht, ruim boven de vanafprijs! Als je snel wilt verkopen moet je dit zeker proberen!

 

copyright © 2009 into-motion